Byggtjänst För DigByggtjänst för dig (b4d) grundades 2014 som enskild firma och ombildades 2017 till Aktiebolag. B4D har sitt säte i Stockholm Älvsjö och utför jobb i Stort Stockholm. Vi hjälper i kommersiella beställare, företag, privatpersoner samt föreningar med allt inom Bygg, Snickeri, Badrum, Kök, Konstruktion och Inredning. Till privatpersoner erbjuder B4D en helhetslösning för högsta kundnöjdhet och trygghet genom hela byggnationen.B4D historia


B4D Byggtjänst för dig kommer ursprungligen från Dogru Bygg Dekoration och grundades 2014 i Vallentuna norr om Stockholm, ombildades 2017 till Aktiebolag med ett nytt namn ”Byggtjänst 4 dig Ab”. Under samma år så flyttade vi vårat företag till Södra Stockholm -Älvsjö för att just kunna nå våra kunder på ett mer smidigare sätt. Många av våra kunder undrar vad siffran ”4” innebär? Jo, när vi skapade detta namnet så tänkte vi använda lite engelska ord/siffra i vårt bolagsnamn och siffran 4:a betyder ”för” i detta rollen. Så med namnet Byggtjänst 4 dig Ab; vill vi uttrycka ”Byggtjänst för dig” med domänen b4d gjorde vi ännu enklare så att alla våra kunder ska komma ihåg namnet.Kunden Först


Vi ser varje arbete som ett referensjobb, vilket innebär att det är mycket viktigt för oss att du som kund är nöjd med det arbete vi utfört åt er. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat ett gediget kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.


Tryghet


Vi har stor erfarenhet av att utföra arbeten åt privatpersoner då vi löpande anlitas av ett försäkringsbolag och i och med detta vet vi hur viktigt det är att arbetet utförs på ett smidigt och fackmannamässigt sätt. Genom försäkringsbolaget har vi också knutit kontakter med andra yrkeskategorier så som elektriker, rörmokare och plattsättare där samtliga som vi samarbetar med givetvis innehar de certifieringar och behörigheter som krävs i respektive bransch. Som kund hos oss får du alltid en kontaktperson som du har löpande kontakt med under projektets gång. Detta innbär alltså att du slipper bollas runt hos de olika yrkeskategorierna .


Medlemskap och behörighet


Företaget innehar skyddförsäkring, vilket ger extra trygghet till våra kunder, F-Skatt, Entreprenadförsäkringar samt Kreditrating från UC som trygg företagare. Vi säger till vår underentreprenörer VVS och EL har sina behörigheter. Vi får dessutom medlemmar i BKR Bygg Keramik Rådet.

Copyright Byggtjänst För Dig 2018.


Byggtjänst För Dig

Adress:Datavägen 9 17543 järfälla

Mail:info@b4d.se

Telefonnr:08-888790

Godkänd för F-Skatt

Följ oss på sociala medier