Byggtjänst För Dig

Vi hjälper kommersiella beställare, företag, privatpersoner samt föreningar med allt inom bygg, snickeri, badrum, kök, konstruktion och inredning i Storstockholm. Vår långa erfarenhet, höga servicenivå och certifierade personal garanterar en hög nivå av säkerhet och kvalitet i varje steg av processen och ser till att just du som kund blir nöjd.

10

år

av erfarenhet

default

B4D historia

B4D Byggtjänst för dig kommer ursprungligen från Dogru Bygg Dekoration och grundades 2014 i Vallentuna norr om Stockholm, ombildades 2017 till Aktiebolag med ett nytt namn ”Byggtjänst 4 dig Ab”. Under samma år så flyttade vi vårat företag till Södra Stockholm -Älvsjö för att just kunna nå våra kunder på ett mer smidigare sätt. Många av våra kunder undrar vad siffran ”4” innebär? Jo, när vi skapade detta namnet så tänkte vi använda lite engelska ord/siffra i vårt bolagsnamn och siffran 4:a betyder ”för” i detta rollen. Så med namnet Byggtjänst 4 dig Ab; vill vi uttrycka ”Byggtjänst för dig” med domänen b4d gjorde vi ännu enklare så att alla våra kunder ska komma ihåg namnet.

Kunden Först

Vi ser varje arbete som ett referensjobb, vilket innebär att det är mycket viktigt för oss att du som kund är nöjd med det arbete vi utfört åt er. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat ett gediget kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Trygghet

Vi har stor erfarenhet av att utföra arbeten åt privatpersoner då vi löpande anlitas av ett försäkringsbolag och i och med detta vet vi hur viktigt det är att arbetet utförs på ett smidigt och fackmannamässigt sätt. Genom försäkringsbolaget har vi också knutit kontakter med andra yrkeskategorier så som elektriker, rörmokare och plattsättare där samtliga som vi samarbetar med givetvis innehar de certifieringar och behörigheter som krävs i respektive bransch. Som kund hos oss får du alltid en kontaktperson som du har löpande kontakt med under projektets gång. Detta innbär alltså att du slipper bollas runt hos de olika yrkeskategorierna .

Medlemskap och behörighet

Företaget innehar skyddförsäkring, vilket ger extra trygghet till våra kunder, F-Skatt, Entreprenadförsäkringar samt Kreditrating från UC som trygg företagare. Vi säger till vår underentreprenörer VVS och EL har sina behörigheter. Vi får dessutom medlemmar i BKR Bygg Keramik Rådet.

Våra mål - dina drömmar

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiatcepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  • Fast project turnaround time
  • Substantial cost savings
  • Strict adherence to International quality standards
  • Expertise in executing customized project requirements to perfection (short-term as well as long-term)
  • Significant increase in business revenue and productivity
  • A dedicated Project Management, Transitions and Customer Engage
Kontor
Hantverkare
Framgångsrika projekt
Nöjda kunder
vi erbjuder de bästa lösningarna

Låt oss vara en del av ditt nästa projekt!