Vi utför allt som har med byggnation att göra och kan ta hand om hela projektet från ax till limpa och vi samarbetar med certifierade underentreprenörer med mångårig erfarenhet.

Totalentreprenad

totalrenovering

Vi hjälper dig lyckas med din totalrenovering

När vi utför totalrenoveringar tar vi hand om alla aspekter inklusive kök, badrum, el, måleri, VVS, golvläggning och mycket mer. Dessutom kan vi byta ut gamla värmesystem mot moderna enheter för att hjälpa våra kunder spara på energikostnaderna. Vi har tillgång till alla nödvändiga kompetenser såsom rivningsarbetare, golvläggare, rörmokare, elektriker, målare och snickare. För att säkerställa en smidig process har vi alltid en ansvarig projektledare som övervakar tidsplanen och håller tät kontakt med dig som kund genom hela processen. Vid större renoveringsprojekt samarbetar vi med erfarna arkitekter och konstruktörer för att ta fram ritningar som utgör grunden för vårt arbete och säkerställer att projektet utförs effektivt.
Nyproduktion

Från idé till verklighet: Vi bygger ditt nya hem med precision och samarbete

Vi är specialiserade på exklusiva byggprojekt och har lång erfarenhet och gedigen kompetens när det gäller att bygga hus från grunden. Under åren har vi utvecklat en stark samarbetskultur bland de olika yrkesgrupperna vilket gör att att våra projekt flyter smidigt. Du som kund har alltid en ansvarig projektledare som ser till att deadline hålls och som du alltid kan bolla tankar och idéer med. Med ett brett nätverk av kontakter kan vi ta hand om alla delar av en byggprocess och vårt team av erfarna yrkesmän är särskilt väl anpassade till att hantera de tidskrävande utmaningarna med att bygga hus från grunden.
Tillbyggnation

Öka både utrymme och värde på din fastighet - upptäck fördelarna med tillbyggnation av villor!

Att bygga ut sin villa kan vara ett spännande projekt som ger både mer utrymme och ökat värde på fastigheten. Hos oss har vi en bred kompetens och erfarenhet när det kommer till tillbyggnationer. Vi hjälper dig från start till slut, från planering och tillstånd till färdigställande. Vi ser till att allt utförs enligt de gällande byggföreskrifterna och att byggnaden passar in estetiskt med befintliga delar av fastigheten. Vi erbjuder olika lösningar beroende på dina behov och önskemål, såsom att bygga ut på markplan eller på höjden.

Mark och grund

Riva byggnader eller bygga pool? Vi har allt för dina markarbeten

Vi kan hjälpa dig med allt från tomtplanering och enskilda avlopp till rivning av byggnader och förberedelser för pooler och andra utomhusprojekt. Oavsett om du är en privatperson, företag eller bostadsrättsförening kan vi erbjuda helhetslösningar som möter dina specifika behov.

Något av det vi kan erbjuda inom markarbeten:
  • Rivning
  • Mark-och tomtplaneringar
  • Förberedelser av husgrunder
  • Snöröjning
  • Markarbete för poolbygge
  • Finplanering av tomt
  • Vatten och avlopp – både kommunalt och enskilda VA-arbeten
  • Installation av reningsverkc
  • Dränering dagvatten

Konverteringar

Källare och vindar - från oanvända utrymmen till värdefulla resurser

En bostadsrättsförening kan dra stor nytta av att konvertera både källar- och vindsytor till nya bostadsenheter. Ofta finns det stora outnyttjade ytor i fastigheter som kan omvandlas till trivsamma och moderna bostäder. Konvertering av källare och vindar bidrar till ökat värde på fastigheten samt möjlighet att erbjuda fler bostadsenheter. Detta kan i sin tur bidra till ökade intäkter från hyror och därmed stärka ekonomin i föreningen. En källare kan förvandlas från en kall och fuktig förrådsyta till en bekväm bostad med hjälp av en källarrenovering. Genom att isolera och avfukta källaren och installera golv- och värmesystem, kan man skapa en behaglig inomhusmiljö som passar för boende. På samma sätt kan man dra nytta av en vindskonvertering, där den oanvända vinden omvandlas till nya bostadsenheter. Genom att isolera vinden och installera fönster, kan man skapa ljusa och luftiga lägenheter med fantastisk utsikt. Ofta är vinden också avskild från resten av huset vilket ger en egenhet och unikhet till bostaden. Att genomföra en konvertering är en komplex process som kräver erfarenhet och kunskap om byggteknik och det är där vi kommer in i bilden. Vi har utfört konverteringar tidigare och vet hur komplex processen är och vad som krävs för en smidig och framgångsrik konvertering.

Restauranger och offentliga miljöer

Erfarenhet och expertis för en smidig process inom offentliga lokaler

Vi är din fullservicepartner inom design, byggnation, inredning och utrustning av restauranger, hotell, storkök och andra offentliga lokaler. Vi är med dig från idé till nyckelfärdig lokal, och vårt team består av designers, projektledare, byggpersonal och logistikexperter som samarbetar för en framgångsrik process.

Design
Våra designers arbetar med en unik balans mellan nytänkande idéer och noggrannhet för att skapa en unik och funktionell design som passar just din verksamhet.

Byggnation
Vi har egen personal inom bygg, projektering, el och VVS, vilket säkerställer att alla delar hanteras professionellt och med hög kvalitet.

Inredning
Vi samarbetar med de främsta varumärkena inom möbler, belysning och maskiner för att säkerställa att din lokal har det allra bästa.

Med vår erfarenhet och tidigare framgångsrika projekt bakom oss har vi den expertis och erfarenhet som behövs för att säkerställa att ditt projekt blir en succé. Vår styrka ligger i att ha all kompetens under samma tak, vilket skapar öppen kommunikation och korta beslutsvägar. Du har en enda kontakt från idé till verklighet. Våra designers och projektledare har en klar bild av hur din dröm ska realiseras, medan våra byggare, elektriker och rörmokare säkerställer en smidig byggnation från start till slut. Vi köper in, levererar, monterar och installerar alla möbler och maskiner för att skapa en slutprodukt som överträffar dina förväntningar.

Fastighetsunderhåll & Eftermarknad

Eftermarknadstjänster och fastighetsunderhåll: Vårt engagemang i din fastighets livslängd

Eftermarknadstjänster innebär att vi finns till hands för att hjälpa dig med eventuella problem eller frågor efter att byggprojektet är klart. Vi kan till exempel bistå med reparationer eller justeringar eller hjälpa till med eventuella garantifrågor. Vi har under åren genomfört ett flertal uppdrag åt olika bostadsrättsföreningar i samband med besiktningar. Vi förstår att detta kräver en noggrann planering, en god kundkontakt och högkvalitativ service från början till slut. För att kunna leverera har vi alltid ett professionellt team av hantverkare som är skickliga inom sitt område och kan utföra arbetet på ett effektivt och noggrant sätt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera resultat som är tillfredsställande både för oss och för våra kunder.

Fastighetsunderhåll är en kontinuerlig process som innebär att man ser till att fastigheten hålls i gott skick över tid. Detta kan handla om allt från att regelbundet byta ut takpannor eller fönster, till att uppdatera eller renovera befintliga utrymmen. Vi kan erbjuda olika lösningar för fastighetsunderhåll, som att ta hand om rutinmässiga underhållsåtgärder eller genomföra större renoveringsprojekt. Genom att välja oss som din samarbetspartner kan du känna dig trygg med att du har en pålitlig partner för eftermarknad, besiktning och fastighetsunderhåll. Vi kan hjälpa dig att ta hand om din fastighet på bästa sätt och säkerställa dess värde på lång sikt.

El installationer

Säkra och effektiva elinstallationer utförda av vårt professionella team

Vi har bred erfarenhet och kompetens när det gäller alla typer av elinstallationer. Oavsett om det handlar om mindre installationer i privata hem eller mer avancerade projekt i större byggnader, kan vi erbjuda den hjälp du behöver. Vi har en hög standard när det gäller kvalitet och säkerhet, vilket innebär att vi alltid arbetar enligt de senaste regelverken och föreskrifterna. Vi ser till att alla våra kunder får den bästa servicen och att alla elinstallationer är utförda på ett säkert och effektivt sätt av behörig personal. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre elinstallationer, som till exempel byte av uttag eller belysning, till mer avancerade projekt, som att installera solpaneler eller uppgradera hela det elektriska systemet i en fastighet. Vi arbetar alltid tillsammans med våra kunder för att hitta den bästa lösningen som passar deras behov och budget.

Vi kan också erbjuda underhåll och service för att säkerställa att alla elinstallationer fortsätter att fungera på ett säkert och korrekt sätt över tid. Vi har den senaste tekniken och utrustningen för att utföra diagnostik och felsökning, och vi kan ta hand om eventuella reparationer eller justeringar som behöver göras. Vårt team av erfarna och kvalificerade elektriker har en djup förståelse för alla typer av elinstallationer, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen och högsta kvaliteten. Så oavsett om du behöver hjälp med mindre elinstallationer eller mer avancerade projekt, kan du lita på oss som din pålitliga partner inom el. Alla elinstallationer utförs av våra certifierade underentreprenörer.

VVS installationer

Licensierade VVS-tekniker för installation, reparation och underhåll

Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster, inklusive installation, reparation och underhåll av alla typer av VVS-system. Våra erfarna VVS-tekniker är utbildade och licensierade för att utföra alla typer av VVS-arbeten, oavsett om det handlar om att installera nya rör och avloppssystem, byta ut gamla eller skadade VVS- komponenter, eller utföra rutinunderhåll för att förlänga livslängden på dina befintliga system.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa VVS-tjänster till både privatpersoner och företag, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta den bästa lösningen som passar deras behov och budget, och vi ser till att alla våra VVS- arbeten utförs enligt de senaste standarderna och föreskrifterna för att garantera en hög nivå av säkerhet och kvalitet. Allt VVS-arbete utförs av våra certifierade underentreprenörer.
Stort utbud av tjänster

Från mindre renoveringar till stora vi finns här.

Kontakta oss på:

Tel: 08-88 87 90